Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz yarası görmek

Rüyada boğaz yarası görmek

Rüyada boğaz yarası görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çıkmaza düşeceğine, para pul sahibi olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada boğaz yarası gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada boğazında yara görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz yarası görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazda yara görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada boğazdan yaralanmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisini işine vereceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazını delik görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprü görmek heveslerinin de azalacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada deniz boğaz görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments