Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bir şey takılmak

Rüyada boğazına bir şey takılmak

Rüyada boğazına bir şey takılmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kazanç kapılarının açılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada boğazına bir şey takılmak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek yeni işler alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada boğazına bir şey takılmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada boğazına takılmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, neredeyse kahrolacağına tabir olunur.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada örümcek ağına takılmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada dikenli tele takılmak borçlarını ödeyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments