Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda yara görmek

Rüyada boğazda yara görmek

Rüyada boğazda yara görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazda yara gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada boğaz yarası görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Rüyada boğazda yara görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Rüyada boğazında yara görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, malına gelecek zarara, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işarettir.

Rüyada boğazdan yaralanmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments