Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına takılmak

Rüyada boğazına takılmak

Rüyada boğazına takılmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazına takılmak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada boğazına takılmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yalnız hissetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takılmak emeklerinin yarıda kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tele takılmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada yüzük takıldığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendine altın takıldığını görmek canının derdine düşeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde para takıldığını görmek heveslerin söneceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, içinin ferahlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments