Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan yaralanmak

Rüyada boğazdan yaralanmak

Rüyada boğazdan yaralanmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada boğazdan yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Rüyada boğazında yara görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet eder.

Rüyada boğaz yarası görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada boğazda yara görmek bunun için sabırsızlanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazdan yaralanmak rahat bir hayata sahip olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan öpmek hep dinç ve genç kalacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek mutluluk bulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazları şişmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek üzüntülerin sona ereceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments