Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bişey kaçmak

Rüyada boğazına bişey kaçmak

Rüyada boğazına bişey kaçmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, aile hayatına adım atılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bişey kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada boğaza birşey kaçmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük atılımlar yapacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada boğaza kıl kaçmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına kıl kaçmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazına bişey kaçmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili boğazına kaçmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi boğazını kesmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek edilen duaların karşılığını bulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments