Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaza birşey kaçmak

Rüyada boğaza birşey kaçmak

Rüyada boğaza birşey kaçmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaza birşey kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada boğaza kıl kaçmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada boğazına bişey kaçmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazına kıl kaçmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Rüyada boğaza birşey kaçmak anne ve baba duası alınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili boğazına kaçmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kızın boğazını kesmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, işlerine yeni işler katacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak küskünlüklerin oluşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına tabir olunur.

Rüyada cebelitarık boğazını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments