Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi boğazını kesmek

Rüyada kendi boğazını kesmek

Rüyada kendi boğazını kesmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada kendi boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada insan boğazı kesmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kızının boğazını kesmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments