Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaza kıl kaçmak

Rüyada boğaza kıl kaçmak

Rüyada boğaza kıl kaçmak işini büyüteceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaza kıl kaçmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Rüyada boğazına kıl kaçmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaza kıl kaçmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorumlu tutacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada boğaza birşey kaçmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada boğazına bişey kaçmak verilen sözlerin tutulamayacağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Rüyada dili boğazına kaçmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet eder.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazda kıl görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada boğazından kıl çekmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kazancının çok düşeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments