Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına kıl kaçmak

Rüyada boğazına kıl kaçmak

Rüyada boğazına kıl kaçmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada boğazına kıl kaçmak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada boğazına kıl kaçmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, zararını tamamen kapatacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaza kıl kaçmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaza birşey kaçmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada dili boğazına kaçmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Rüyada boğazına bişey kaçmak ona kol kanat gereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada boğazına kıl kaçtığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boğazında kıl görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada boğazda kıl görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, dış ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments