Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili boğazına kaçmak

Rüyada dili boğazına kaçmak

Rüyada dili boğazına kaçmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kısmetlerinden olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dili boğazına kaçmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada dili boğazına kaçmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada boğazına bişey kaçmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret eder.

Rüyada boğazına kıl kaçmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaza birşey kaçmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaza kıl kaçmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dili yanmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hayra ve esenliğe, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili kopmuş görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde dil görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments