Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz görmek

Rüyada boğaz görmek

Rüyada boğaz görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazında kıl görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz ameliyatı olmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek her zaman çok üzgün olacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazlanmış hayvan görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada boğaza kıl kaçmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments