Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsünde yürümek

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsü görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Rüyada boğaz köprü görmek kolaylık sağlayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments