Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı geçmek

Rüyada boğazı geçmek

Rüyada boğazı geçmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, mal mülk kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazı geçmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Rüyada istanbul boğazından geçmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, her istediğini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek başarıya giden yolların açık olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazdan geçmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Rüyada boğazı geçmek sonunda mutlu olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dili boğazına kaçmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments