Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğazından geçmek

Rüyada istanbul boğazından geçmek

Rüyada istanbul boğazından geçmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, düşmanlıkların biteceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Rüyada istanbul boğazından geçmek şansının her zaman yaver gideceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazı geçmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan geçmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments