Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı yüzerek geçmek

Rüyada boğazı yüzerek geçmek

Rüyada boğazı yüzerek geçmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok günah işleyeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek sermayesinin boşa gideceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı geçmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan geçmek getirisi çok olan işler yapacağına, gıybet edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada denizden yüzerek geçmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada yüzerek geçmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments