Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan geçmek

Rüyada boğazdan geçmek

Rüyada boğazdan geçmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, güzel günler yaşanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, mirasa delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada boğazı geçmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada boğazdan geçmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet eder.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazına kıl kaçmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments