Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsünden geçmek

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlere nazar değeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek yeni işler alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsü görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprü görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments