Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının delik olduğunu görmek

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada boğazını delik görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazda delik görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazında delik görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada delik terlik görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde delik görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada delikli elbise görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada delikli taş görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments