Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yeni adımlar atacağına yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çocuklarının fazla olacağına delalet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul köprüsünden geçmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada boğaz köprü görmek sorunlarını aşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments