Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan öpmek

Rüyada boğazdan öpmek

Rüyada boğazdan öpmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada boğazdan öpmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada boğazdan öpmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı boğazından tutmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada boğazından vurulmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada boğazda kıl görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Rüyada insanı boğazından kesmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments