Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, borçlarının ödeneceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada boğazına bir şey takılmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada boğazına takılmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, alım gücünü yitireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, umutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ağa takılmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Rüyada birine altın takıldığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyamda boğazıma ekmek takılıyordu rahat nefes alamıyorum . Boğazıma takılan ekmeği çok güçlükle parmağımla çıkardım