Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek fırsatların heba edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan bıçaklandığını görmek isteklerinin erteleneceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak şöhret elde edeceğine, çok para kazanılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments