Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Rüyada sarı balgam çıkarmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada büyük balgam çıkarmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahat rahat yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak çok zor durumlara düşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments