Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından boğazlanmak

Rüyada biri tarafından boğazlanmak

Rüyada biri tarafından boğazlanmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak gelişmelerin olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ortaklıkların bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı boğazından kesmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada boğaza kıl kaçmak parasına da para ekleyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments