Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebelitarık boğazını görmek

Rüyada cebelitarık boğazını görmek

Rüyada cebelitarık boğazını görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada cebelitarık boğazını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada cebelitarık boğazını görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada cebeli nur dağını görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Rüyada boğaza kıl kaçmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada boğazda altın görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, öz güven kazanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazından vurulmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazı delinmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazda şişlik görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments