Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın kovaladığını görmek

Rüyada boğanın kovaladığını görmek

Rüyada boğanın kovaladığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, insanları kıracağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulur.

Rüyada boğanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada boğa kovaladığını görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rahatlığa ereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa kovalamak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret eder.

Rüyada iri boğa görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine tabir olunur.

Rüyada boğanın üstüne binmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada öküz ve boğa görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments