Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kovaladığını görmek

Rüyada boğa kovaladığını görmek

Rüyada boğa kovaladığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, zor günlerin biteceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa kovaladığını gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa kovalamak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek mal ve mülk sahibi olmaya, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada boğa kovaladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğayı yenmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa kafası görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok boğa görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments