Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın üstüne binmek

Rüyada boğanın üstüne binmek

Rüyada boğanın üstüne binmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada boğanın üstüne binmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada siyah boğaya binmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, riske atılacağına, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Rüyada boğanın üzerine binmek işlerin hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada boğa binmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına tabir olunur.

Rüyada boğaya binmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koçun üstüne binmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Rüyada aslanın üstüne binmek sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, kişinin hayatının değişeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments