Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kovalamak

Rüyada boğa kovalamak

Rüyada boğa kovalamak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulur.

Rüyada boğa kovalamak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli davranırsanız tekrar odaklanmayı başarabilirsiniz.

Rüyada boğa kovaladığını görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek şansının bahtının açılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğa kovalamak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa yakalamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğanın öldüğünü görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızgın boğa görmek her zaman el üstünde tutulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments