Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet eder.

Rüyada boğa kovaladığını görmek yeni yerler göreceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada boğa kovalamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, işlerini düzene sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah boğa kesmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah boğaya binmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments