Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri boğa görmek

Rüyada iri boğa görmek

Rüyada iri boğa görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri boğa gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada iri boğa görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa yılanları görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş boğa görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada köpek ve boğa görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek makamını garantileyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments