Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz ve boğa görmek

Rüyada öküz ve boğa görmek

Rüyada öküz ve boğa görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada öküz ve boğa gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada öküz ve boğa görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküz boğa görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküz görmek güzel bir evliliğe, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada öküz sesi duymak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde öküz görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah öküz görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada öküz pisliği görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, esenleyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz bağlamak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments