Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boğa yılanı görmek

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, dinine bağlı kalacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil boğa yılanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sayılacağına alamet eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada boğa yılanı görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek alım gücünün artmasına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments