Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı boğa görmek

Rüyada bağlı boğa görmek

Rüyada bağlı boğa görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağlı boğa gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada bağlı boğa görmek hep dua edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine alamet eder.

Rüyada boğa öldürmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada boğa satın almak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğa kestiğini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı boğa görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa kovalaması görmek zenginliğe sahip olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments