Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boğa görmek

Rüyada beyaz boğa görmek

Rüyada beyaz boğa görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yanlış işlere girileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz boğa gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada beyaz boğa görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Rüyada boğanın öldüğünü görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, para biriktirebileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa kavgası görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu boğa görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, gururlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada at ve boğa görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada boğa kovalamak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevindirici şeyler duymaya, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments