Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok boğa görmek

Rüyada birçok boğa görmek

Rüyada birçok boğa görmek olmayacak hayallere kapılacağına, mevlit okutacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, rahata kavuşmaya delalet eder.

Rüyada birçok boğa gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Rüyada birçok boğa görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa kesildiğini görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada boğa yavrusu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölü boğa görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada azgın boğa görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğanın üzerine binmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada boğa yakalamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa beslemek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, her şeyin yenileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments