Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kafası görmek

Rüyada boğa kafası görmek

Rüyada boğa kafası görmek her anlamda şifa bulmaya, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa kafası gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada boğa kafası görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan boğa görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Rüyada boğa boğazlamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada besili boğa görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa kavgası görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada boğanın kovalaması görmek güzel günler geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boğa tutmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments