Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğayı yenmek

Rüyada boğayı yenmek

Rüyada boğayı yenmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, birçok ortaklık kurulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada boğayı yenmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Rüyada boğayı yenmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanı yenmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavgada yenmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yeni bir hayat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu yemek yendiğini görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Rüyada azraili yenmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments