Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa binmek

Rüyada boğa binmek

Rüyada boğa binmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, zor durumda kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boğa binmek gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içerisine girmek yerine mizahın gücünden faydalanabilirsiniz.

Rüyada boğanın üzerine binmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Rüyada boğaya binmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada boğa binmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada boğanın üstüne binmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada siyah boğaya binmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada boğa kovalaması görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada boğayı yenmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments