Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın üzerine binmek

Rüyada boğanın üzerine binmek

Rüyada boğanın üzerine binmek kırgınlıkların biteceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğanın üzerine binmek gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada boğa binmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada boğanın üzerine binmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah boğaya binmek onlar sayesinde moral bulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada boğanın üstüne binmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada boğaya binmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada boğa inek görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada boğa öldürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada azgın boğa görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments