Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğarak yılan öldürmek

Rüyada boğarak yılan öldürmek

Rüyada boğarak yılan öldürmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, planlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada boğarak yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek gergin olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada boğa yılanları görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek doğru yatırımlar yapacağına, çarelere kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments