Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaya binmek

Rüyada boğaya binmek

Rüyada boğaya binmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaya binmek gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada siyah boğaya binmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğanın üzerine binmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaya binmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Rüyada boğanın üstüne binmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa binmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boğa sevmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada öküz boğa görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğanın konuştuğunu görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments