Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğaya binmek

Rüyada siyah boğaya binmek

Rüyada siyah boğaya binmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bir bebek sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada siyah boğaya binmek gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada siyah boğaya binmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaya binmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada boğa binmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada boğanın üstüne binmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boğanın üzerine binmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek işlerinden feragat edeceğine, çok para kazanılacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah boğa görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada siyah boğalar görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments