Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kovalaması görmek

Rüyada boğa kovalaması görmek

Rüyada boğa kovalaması görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa kovalaması gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, merdiven atlayacağına delalettir.

Rüyada boğa kovalaması görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğanın kovalaması görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada boğa saldırması görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada öküz ve boğa görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments