Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum katına inmek

Rüyada bodrum katına inmek

Rüyada bodrum katına inmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, verdiği sözleri tutacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bodrum katına inmek gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada bodrum katına inmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada bodrum katı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, işlerin devam edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret eder.

Rüyada bodrum kata inmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bodruma inmek hep dinç ve genç kalacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bodrum ev görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bodrum görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin bodrumunu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bodruma gitmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments