Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bodrum katta oturmak

Rüyada bodrum katta oturmak

Rüyada bodrum katta oturmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bodrum katta oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Rüyada bodrum katta oturmak çok sayıda borca gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada bodrum kata inmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bodrum kata taşınmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bodrum ev görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, muradın yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bodrum katı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada bodrumda fare görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bodrum katına inmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bodruma gitmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments