Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceklenmiş mercimek görmek

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada böceklenmiş mercimek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada böcekli mercimek görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorba yapmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek kusmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası vermek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalettir.

Rüyada mercimek haşlamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek ekmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments