Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli mercimek görmek

Rüyada böcekli mercimek görmek

Rüyada böcekli mercimek görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, başarısının azalacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalettir.

Rüyada böcekli mercimek gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada böcekli mercimek görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, arif kimselerden sayılacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kara mercimek yemek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli köfte yemek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mercimekli börek yemek yakın zamanda rahat edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayallerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments