Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorba yapmak

Rüyada mercimek çorba yapmak

Rüyada mercimek çorba yapmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorba yapmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada mercimek çorba yapmak emeğinden hayır göreceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası yapmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments